De beste airfryers

Informatie over de beste airfryers van 2023

Tegenwoordig maken we ons steeds meer zorgen over het veranderen van onze eetgewoonten en gezonder eten. Dit richt zich meestal op het verlagen van de vetinname. Een airfryer is hiervoor een uitermate geschikt hulpmiddel. Een airfryer is een alternatief voor een frituurpan, maar werkt zonder het gebruik van vet. Een airfryer is dus in theorie een kleine heteluchtoven.

Deze heteluchtfriteuses bakken frites zonder het vet dat je in gewone friteuses nodig hebt. De airfryer heeft nog meer: ​​je bakt er gewone aardappelen, geroosterde groenten en vlees in en hij is zelfs geschikt voor het bakken van sandwiches, cakes en taarten. De regel is simpel: alles wat in de oven of friteuse kan, kan ook in de airfryer.

Omdat airfryer op dit moment zo populair is, zijn er tal van opties op de markt. Ook qua prijs en specificaties lopen ze sterk uiteen. Om je te helpen een weloverwogen keuze te maken, hebben we een lijst samengesteld met de vijf beste airfryers.

De beste airfryres zie je hier

1. Philips Airfryer XXL Premium HD9650/90

De Philips Airfryer XXL Premium HD9650/90 presteerde als beste in de test, maar is ook een van de duurdere Airfryers. Wel krijg je wat extra opties die goedkopere airfryers niet hebben. De Philips Airfryer XXL Premium HD9650/90 is een grote XXL airfryer geschikt voor het bereiden van maaltijden voor maximaal 6 personen. Bovendien is deze heteluchtfriteuse van Philips prachtig vormgegeven waardoor hij niet misstaat in je keuken. De unit is voorzien van een display met touchscreen waar je de temperatuur en tijd kunt instellen. Met een vermogen van 2225 W en een inhoud van 1,4 kg bak je met deze heteluchtfriteuse snel eten voor ongeveer 6 personen.

De Philips Airfryer XXL Premium HD9650/90 is een krachtige heteluchtfriteuse. Door zijn formaat is het apparaat ideaal voor grotere gezinnen omdat het grote hoeveelheden voedsel kan bereiden. Het resultaat van al het voorbereidende werk in deze heteluchtfriteuse is top.

Deze Philips airfryer is ook veilig in gebruik omdat hij een koele wand heeft die ervoor zorgt dat de buitenkant niet heet wordt. Deze airfryer ziet er mooi uit en heeft een touchscreen display. Dit zorgt ervoor dat deze airfryer niet misstaat in jouw keuken. Dat is ook wel aan te raden, want de airfryer weegt 7,99 kg, waardoor je hem niet altijd wilt verplaatsen. De Airfryer is voorzien van een koude zone en geurfilter om te voorkomen dat restjes aanbakken. Zo heb je nooit meer die vieze frituurgeur in huis. De Airfryer heeft ook een warmhoudstand die je eten 30 minuten op de ideale temperatuur houdt.

2. Inventum Hetelucht friteuse GF500HLD

Met de Inventum Heteluchtfriteuse GF500HLD bereid je frietjes voor 4 tot 5 personen. In de airfryer maak je niet alleen frites, maar ook gerechten als gebakken kip of hartige taarten. Met het kookrek creëer je 2 niveaus in de airfryer zodat je gemakkelijk meerdere ingrediënten tegelijk bakt. Leg bijvoorbeeld groentespiesjes op het rooster en aardappelen op de bodem. De Airfryer heeft 8 automatische programma’s. Zo heb je met één druk op de knop de juiste temperatuur en braadtijd voor garnalen, vlees, gevogelte of spek. Je bedient de Airfryer met de knoppen en leest de instellingen af ​​van het display. De buitenschaal is gemaakt van roestvrij staal, wat de friteuse erg sterk maakt. Na gebruik reinig je de binnenkorf, het kookrek en de spiesen gewoon in de vaatwasser.

Voordelen Inventum GF500HLD:

  • Moderne, stijlvolle uitstraling; touchscreen met diverse programma’s
  • makkelijk te besturen
  • Grill met meegeleverde spiesjes
  • Gemakkelijk schoon te maken, verwijderbare onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig
  • Royale inhoud van 5 liter; serveert heerlijke maaltijden voor 4 tot 6 personen!
Scroll naar boven